×

KÖZLEMÉNY

A Kecskeméti Városrendészet ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló 479/2020. (XI.3.) Korm. rendelet 8. §-a értelmében a Városrendészet üzemeltetésében lévő fizető várakozási területeken - 2020. november 4. napjától egyelőre határozatlan ideig - várakozási díjat nem kell fizetni.

Amennyiben a Kormány úgy dönt, hogy megszünteti az ingyenes parkolást, úgy erről a Tisztelt Lakosságot és a Tisztelt Gépjárművezetőket a helyi sajtón és honlapunkon keresztül tájékoztatjuk.

Számlázás

 

 

A parkoló bérletek, a chipkártyák megvásárlása és a parkolási pótdíjak befizetése után az Ügyfeleink részére az ügyfélszolgálat munkatársai minden esetben számlát állítanak ki az általuk megadott számlázási címre.

Az ügyfeleink jegyvásárlásaik után számlaigényüket az ügyfélszolgálatunkon személyesen az eredeti jegyek bemutatásával, vagy postai úton az eredeti jegyek megküldésével érvényesíthetik. Amennyiben a számlakérés postai úton történik, úgy a kísérőlevélben kérjük, jelölje meg a számlakérő nevét és címét, továbbá szíveskedjen megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot mellékelni.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy tárgyhavi parkolójegyekről a tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig áll módunkban számlát kiállítani.

Az E-bérletek elektronikus úton történő értékesítése alkalmával a számla e-mailben kerül megküldésre Ügyfeleink részére.