Híreink

 

 
 

A Kecskeméti Városrendészet az ügyfelek gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében bevezette a virtuális, rendszámra szóló parkoló bérlet (a továbbiakban: E-bérlet) interneten, bankkártyával történő vásárlásának lehetőségét. Az újításnak köszönhetően 2017. december 1. napjától a rendszámra szóló bérletek többsége - a gépjármű regisztrációját követően - megvásárolható a Városrendészet honlapján.

 

A gépjármű regisztrációja 2017. október 1. napjától történhet személyesen ügyfélszolgálati irodánkban, illetve webes felületünkön. A regisztrációs adatlap kitöltését, illetve az ügyfélszolgálatunkon bemutatott, vagy a honlapunkra feltöltött dokumentumok (például forgalmi engedély, lakcímkártya, Kecskemét Kártya) intézményünk általi ellenőrzését követően nyílik lehetőség a kiválasztott bérletek megvásárlására online bankkártyás fizetéssel.

A megvásárolható bérletekről, a regisztráció és a vásárlás folyamatáról részletes információkat a honlapunkon ( www.kecskemetivarosrendeszet.hu ) talál.

Kecskeméti Városrendészet

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kecskeméti Városrendészet Fizető parkolás ügyfélszolgálata 2018. február 14. napján (szerda)

08:00 és 09:15 óra között technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Kecskeméti Városrendészet
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket az ügyfélszolgálat megváltozott nyilvántatásráról:

2018. március 09-én (pénteken) 08:00-15:00 óráig tart nyitva.

2018. március 16-án (pénteken) zárva tart.

Kecskeméti VárosrendészetKözlemény

Ingyenes lesz a parkolás Kecskeméten március 16-án

 

TÁJÉKOZTATÓ

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket az ügyfélszolgálati iroda megváltozott nyitva tartásáról:

2018. október 12-én (pénteken) 08.00-16.00 óráig tart nyitva

2018. október 13-án (szombaton) zárva tart.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket továbbá, hogy 2018. október 13-án (szombaton) Kecskeméten díjmentes lesz a parkolás a Városrendészet üzemeltetésében lévő fizető várakozási területeken.

Megértésüket köszönjük!

Kecskeméti Városrendészet

 


 
 


 


Közlemény

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket és leendő Ügyfeleinket, hogy a Kecskeméti Városrendészet a 2019. évre szóló parkoló bérletek árusítását 2018. december 03-tól kezdi meg.

A kedvezményes bérletek megvásárlásának feltétele a kedvezményre jogosultság igazolása.

A 65 év feletti kecskeméti lakosok részére szóló (ún. ”nyugdíjas”) és a lakóhelyhez/tartózkodási helyhez legközelebb eső várakozási területre szóló (ún. ”lakossági”) bérletek megvásárlásához szükséges, 2018-as évre szóló regisztráció 2018. november 12-én törlésre került.

A kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztráció 2018. november 13. napjától lehetséges honlapunkon (www.kecskemetivarosrendeszet.hu) keresztül, vagy személyesen ügyfélfogadási időben a Budai utca 2/a. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban.

A kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztráció során be kell küldeni, vagy mutatni:

- a személygépkocsi forgalmi engedélyének mindkét oldalát,

- a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának személyi igazolványát,

- a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának lakcímkártyáját.

A nem kedvezményes parkoló bérletek regisztrációja nem került törlésre, így ezen bérletek esetében nincs szükség ismételt regisztrációra!

Az ügyfélszolgálaton történő hosszabb várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint honlapunkon keresztül regisztráljanak és vásárolják meg bérletüket!

  
 


 
 


 
 
2019 marc15