A Kecskeméti Városrendészet az ügyfelek gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében bevezette a virtuális, rendszámra szóló parkoló bérlet (a továbbiakban: E-bérlet) interneten, bankkártyával történő vásárlásának lehetőségét. Az újításnak köszönhetően 2017. december 1. napjától a rendszámra szóló bérletek többsége - a gépjármű regisztrációját követően - megvásárolható a Városrendészet honlapján.

A gépjármű regisztrációja 2017. október 1. napjától történhet személyesen ügyfélszolgálati irodánkban, illetve webes felületünkön. A regisztrációs adatlap kitöltését, illetve az ügyfélszolgálatunkon bemutatott, vagy a honlapunkra feltöltött dokumentumok (például forgalmi engedély, lakcímkártya, Kecskemét Kártya) intézményünk általi ellenőrzését követően nyílik lehetőség a kiválasztott bérletek megvásárlására online bankkártyás fizetéssel.

A megvásárolható bérletekről, a regisztráció és a vásárlás folyamatáról részletes információkat a honlapunkon ( www.kecskemetivarosrendeszet.hu ) talál.

Kecskeméti Városrendészet

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kecskeméti Városrendészet Fizető parkolás ügyfélszolgálata 2018. február 14. napján (szerda)

08:00 és 09:15 óra között technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Kecskeméti Városrendészet
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket az ügyfélszolgálat megváltozott nyilvántatásráról:

2018. március 09-én (pénteken) 08:00-15:00 óráig tart nyitva.

2018. március 16-án (pénteken) zárva tart.

Kecskeméti VárosrendészetKözlemény

Ingyenes lesz a parkolás Kecskeméten március 16-án

A 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 9/2017. (V.19.) NGM rendelet 2. §-a értelmében március 16. (péntek) pihenőnap.

A Kecskeméti Városrendészet ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy 2018. március 16-án (pénteken) díjmentes lesz a parkolás a Városrendészet üzemeltetésében lévő fizető várakozási területeken.

A Városrendészet ügyfélszolgálatán március 16-án nem lesz ügyfélfogadás, azonban elektronikus úton a bérletek e napon is megvásárolhatóak.